Stijlvolle en professionele vergaderruimte voor gezelschappen tot 10 personen. En prachtige coachruimte voor maximaal 4 personen. Voorzien van alle moderne faciliteiten

Vergaderruimte

DOP - De Oude Pastorie - heeft een vergaderruimte te huur voor verschillend gebruik. Er kan gebruik gemaakt worden van gratis wifi, whiteboard en flipover. Voor thee en water wordt gezorgd en verse koffie kan men zelf halen in de keuken.
Lunch-, borrel- en dinermogelijkheden zijn er in overvloed in de binnenstad van Gorinchem. Indien gewenst kan ook een lunch in de vergaderruimte worden geregeld.
Zaal
De ‘Zaal’ is een ruimte die geschikt is voor vergaderingen voor 2-10 personen. Ook kunnen er lezingen, trainingen, cursussen, teambuilding en andere groepsactiviteiten plaatsvinden (voor maximaal 12 personen). Op aanvraag is er een beamer beschikbaar. De Zaal is gelegen op de begane grond aan de oostzijde van DOP. De ruimte is ca. 35 m2 groot.

Kosten € 115,- per dagdeel (excl. BTW).
Kantoren in het centrum van Gorinchem. Inspirerend en stijlvol gemeubileerd. Aangevuld met professionele vergaderruimtes. Alle faciliteiten, inspiratie en flexibiliteit om jouw ondernemerschap de ruimte te geven. Effectiever en gezelliger dan thuis werken en door de gedeelde faciliteiten goedkoper dan een traditioneel kantoor huren.