Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid en parkeren

DOP - De Oude Pastorie - is gelegen in de historische binnenstad van Gorinchem. Met een bushalte om de hoek en een treinstation op loopafstand (10 minuten) is DOP met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Gorinchem ligt aan het knooppunt van de snelwegen A27 en A15. Door deze centrale ligging is Gorinchem ook per auto vanuit het hele land uitstekend bereikbaar. DOP is zowel vanaf de A27 als vanaf de A15 binnen 10 minuten te bereiken. Parkeren kan in de nabije omgeving en in de nabijgelegen parkeergarage Kweeklust (Kweeklust 1 4201 LC Gorinchem). Vanaf parkeergarage Kweeklust is het nog enkele minuten lopen naar DOP.

In het centrum van Gorinchem geldt van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur betaald parkeren via kenteken- of belparkeren. Kentekenparkeren houdt in dat u het kenteken en de parkeertijd invoert in de parkeerautomaat en betaalt met bankpas of creditcard. Bij belparkeren betaalt u met uw mobiele telefoon. U heeft daarvoor een contract nodig met een van de providers van belparkeren (ANWB, Yellow Brick, Parkline, Parkmobile, Sms Parking, My Order of MKB Brandstof).
Het tarief voor straatparkeren is 2,- per uur. In de parkeergarages in Gorinchem is het tarief 1,20 per uur en kan met uitzondering van donderdagavond (koopavond) na 17.00 uur gratis worden geparkeerd.