Filosofie van DOP - De Oude Pastorie - kantoor & vergaderruimte. Betaalbare kantoren, professionele vergaderfaciliteiten.

Filosofie

Met DOP - De Oude Pastorie - willen we ondernemerschap stimuleren en bevorderen. Dit doen we door de verhuur van betaalbare professionele kantoren. Daarnaast kunnen er vergaderruimtes worden gehuurd. Het idee achter DOP is dat je beter werkt in een inspirerende omgeving, zonder de afleiding van thuis en met het gezelschap van andere ondernemers die je wat kan vragen of die wat aan jou kunnen vragen. Met een kantoor bij DOP kun je effectiever en gezelliger werken dan thuis en het is door de gedeelde faciliteiten goedkoper dan een traditioneel kantoor huren. Bovendien kun je klanten en gasten ontvangen in een representatieve omgeving: een prachtig pand in de oude binnenstad van Gorinchem.

DOP is in 2013 volledig gerenoveerd en dit is zoveel mogelijk gedaan met cradle to cradle materiaal. Ook de inrichting van DOP is zoveel mogelijk cradle to cradle; de kantoren zijn ingericht met tweedehands kwaliteitskantoormeubilair dat aan alle arbo-eisen voldoet. Daarnaast staat in iedere ruimte een authentiek art deco meubel uit de jaren '20 - '30, waarmee wordt aangesloten bij de bouwstijl en historie van het pand. Zo is een sfeervolle combinatie gemaakt van meubilair die tot uitdrukking brengt dat het goed werken is in een historisch pand van toen met alle moderne faciliteiten van nu.
De voordelen van DOP op een rijtje:
  • effectief werken
  • professionele kantoren
  • inspirerende omgeving in een historisch pand
  • representatief
  • in het centrum van Gorinchem
  • netwerk van collega-ondernemers
  • geen zorgen over gas, water, electriciteit, schoonmaak, afval, e.d.

Eetgedeelte keuken
Keuken
Tuin
Tuin
Trappenhuis
Bibliotheek

Kantoren in het centrum van Gorinchem. Inspirerend en stijlvol gemeubileerd. Aangevuld met professionele vergaderruimtes. Alle faciliteiten, inspiratie en flexibiliteit om jouw ondernemerschap de ruimte te geven. Effectiever en gezelliger dan thuis werken en door de gedeelde faciliteiten goedkoper dan een traditioneel kantoor huren.