Kantoorruimte bij DOP is professioneel, representatief en stijlvol. De kantoren zijn gemeubileerd en tot 30 m2 groot. Al vanaf € 250,- per werkplek per maand (excl. BTW)!

Kantoren

De Oude Pastorie heeft professionele kantoorruimte te huur in het centrum van Gorinchem. In het prachtig verbouwde inspirerende historische pand in de oude binnenstad van Gorinchem wordt betaalbare kantoorruimte van 10 m2 tot 30 m2 voor kleine bedrijven en ondernemende professionals aangeboden.

Er zijn al kantoren beschikbaar vanaf € 350,- (excl. BTW) per maand. Ze zijn gestoffeerd en in principe gemeubileerd voor die prijs. Bovendien zijn de servicekosten voor wifi, gas, water, electriciteit, vuilafvoer, schoonmaak, koffie/thee e.d. zijn in de huurpijs inbegrepen. De kantoren zijn flexibel te huur met een huurtermijn van 3 maanden.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de wensen van de gebruiker zijn de kantoren geschikt voor 1 of 2 werkplekken. Een kantoor dat ruimte biedt aan 1 werkplek is beschikbaar vanaf € 350,- (excl. BTW) per maand. Een kantoor waar 2 werkplekken kunnen worden gerealiseerd, is beschikbaar vanaf € 625,- (excl. BTW) per maand.
Als je een kantoor huurt bij DOP kun je het adres van DOP gebruiken als postadres van je bedrijf. Op basis van fair use kun je gebruik maken van de vergaderfaciliteiten (1x per maand grote vergaderzaal).

Spreekt het concept van DOP je aan, maar ben je op zoek naar een groter kantoor, dan is het vanzelfsprekend ook mogelijk - indien beschikbaar - meerdere kantoren te huren. In sommige kantoren kunnen indien gewenst 3 werkplekken worden gerealiseerd. Voor deze extra werkplek wordt een bijdrage in de servicekosten in rekening gebracht.

Ben je dus op zoek naar kant en klare representatieve kantooruimte met gedeelde faciliteiten, waardoor de kosten laag blijven, dan ben je bij DOP aan het goede adres. Erbij krijg je de gezelligheid van collega-ondernemers met wie je het sfeervolle gerenoveerde pand en de mooie gemeenschappelijk ruimtes, zoals keuken, hal en tuin, deelt.

Geen kantoren beschikbaar op dit moment
Op dit moment zijn alle kantoren in DOP verhuurd. Bent u geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte bij DOP zodra er een kantoor beschikbaar komt, dan kunt u ons dat laten weten. Wij zenden u dan een bericht als er een kantoor beschikbaar komt. Vanzelfsprekend is dit geheel vrijblijvend. Ook is het mogelijk om alvast de sfeer van DOP te komen proeven; u van harte welkom om het pand te komen bezichtigen. U kunt een afspraak maken via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0183-854200.