Kantoorruimte bij DOP is professioneel, representatief en stijlvol. De kantoren zijn gemeubileerd en tot 30 m2 groot. Al vanaf € 250,- per werkplek per maand (excl. BTW)!

Kantoren

De Oude Pastorie heeft professionele kantoorruimte te huur in het centrum van Gorinchem. In het prachtig verbouwde inspirerende historische pand in de oude binnenstad van Gorinchem wordt betaalbare kantoorruimte van 10 m2 tot 30 m2 voor kleine bedrijven en ondernemende professionals aangeboden.

Er zijn al kantoren beschikbaar vanaf € 325,- (excl. BTW) per maand. Ze zijn gestoffeerd en in principe gemeubileerd voor die prijs. Bovendien zijn de servicekosten voor wifi, gas, water, electriciteit, vuilafvoer, schoonmaak, koffie/thee e.d. zijn in de huurpijs inbegrepen. De kantoren zijn flexibel te huur met een huurtermijn van 3 maanden.

Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de wensen van de gebruiker zijn de kantoren geschikt voor 1 of 2 werkplekken. Een kantoor dat ruimte biedt aan 1 werkplek kost € 325,- (excl. BTW) per maand. Een kantoor waar 2 werkplekken kunnen worden gerealiseerd, is beschikbaar vanaf € 550,- (excl. BTW) per maand.
Als je een kantoor huurt bij DOP kun je DOP gebruiken als postadres van je bedrijf. Op basis van fair use kun je gebruik maken van de vergaderfaciliteiten (2x per maand kleine vergaderzaal of 1x per maand grote vergaderzaal).

Spreekt het concept van De Oude Pastorie je aan, maar ben je op zoek naar een groter kantoor, dan is het vanzelfsprekend ook mogelijk - indien beschikbaar - meerdere kantoren te huren. In sommige kantoren kunnen indien gewenst 3 werkplekken worden gerealiseerd. Voor deze extra werkplek wordt een bijdrage in de servicekosten in rekening gebracht.

Ben je dus op zoek naar kant en klare representatieve kantooruimte met gedeelde faciliteiten, waardoor de kosten laag blijven, dan ben je bij DOP aan het goede adres. Erbij krijg je de gezelligheid van collega-ondernemers met wie je het sfeervolle gerenoveerde pand en de mooie gemeenschappelijk ruimtes, zoals keuken, hal en tuin, deelt.

Beschikbare kantoorruimtes
Per 1 mei 2022 is kantoorruimte 'Kamer 14' beschikbaar. Dit kantoor is gelegen op de 2e verdieping aan de straatzijde (oostzijde) van het pand. Het kantoor is ca. 13m2 en voorziet in één werkplek en is voorzien van airco. De huurprijs bedraagt € 325,- incl. servicekosten, excl. btw.

Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte of wil je de sfeer van DOP komen proeven, dan ben je van harte welkom om het pand te komen bezichtigen. Je kunt een afspraak maken via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0183-854200.